BPA-REJSE

Når du som borger og arbejdsgiver skal rejse til udlandet og har hjælpere med på turen, skal du som borger og arbejdsgiver forsikre hjælperne under rejsen. Du skal som borger og arbejdsgiver forsikre sig selv. (se Anmeld rejse øverst)

Inden afrejsen skal der fx oplyses hvornår man rejser, hvor hen og hvor længe, samt hvor mange hjælpere der er med på turen.

Når oplysningerne er indsendt, modtages der et bevis og bekræftelse på at man er forsikret, herunder vejledning i, hvordan man forholder sig hvis man får brug for hjælp fra sin rejseforsikring under rejsen.

Arbejdsgiveren/Borgeren skal selv tegne en rejseforsikring for sig selv og kan fx tegne en rejseforsikring her: www.safeaway.dk - Husk at gøre opmærksom på eventuel brug af kørestol eller andre forhold.

 

FORDELENE HOS BPA FORSIKRING

FORDELENE HOS BPA FORSIKRING

- Hvis en hjælper bliver syg på rejsen, dækkes der en erstatningsperson allerede efter 48 timer – andre steder er det op til 120 timer (5 døgn).

- Hjælperens personlige ting er dækket med op til 25.0000 kr. ved blandt andet tyveri.

- Hjælperen er også dækket ved hospitalsophold, behandling, hjemtransport mv.

- Forsikringen dækker i HELE VERDEN.

 

Hvis du er borger i Århus kommune og gerne vil omfattes af aftalen mellem Brugerklubben, Århus Kommune og BPA Forsikring, så kontakt Lars Erik Bonnesen på tlfnr. 2090 4312 eller send en mail på info@bpa-forsikring.dk.